POZIV ZA WEBINAR: “Kreiranje pozitivnih narativa”

U.G. “Zašto Ne” vas poziva da se prijavite na webinar “Kreiranje pozitivnih narativa” koji će se održati 15.10.2020. (četvrtak) putem online platforme Webex u terminu od 12:00 do 13:30h.

Cilj Webinara je pružiti znanje o vrijednosti pozitivnih narativa, važnosti mapiranja publike i kako to učiniti, o univerzalnim teorijama priče i njenih formata, kao i o koracima za stvaranje pozitivnih narativa, odnosno uspješnih kampanja koje prave stvarni efekat.

Webinar će voditi vrhunske predavačice iz regiona Nataša Niškanović i Aleksandra Ivanović, stručnjakinje u oblasti medija i stvaranja pozitivnih narativa, te borbi protiv dezinformacija.

Prijaviti se mogu svi uzrasta od 18 do 35 godina iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore koji su zaintersirani da saznaju više o dezinformacijama, propagandama, kreiranju kampanja te kreiranju pozitivnih narativa, i to putem OVOG LINKA.

Za dodatna pitanja možete kontaktirati trenerice putem mailova [email protected] i [email protected].

Webinar “Kreiranje pozitivnih narativa” se realizira u sklopu regionalnog projekta “Akcelerator medijske pismenosti”, uz podršku TechSoup Europe. Učestvovanje na Webinaru je besplatno.

Bez značajnijeg napretka u otvorenosti institucija izvršne i zakonodavne vlasti u BiH tokom 2022. godine

Regionalni indeks otvorenosti već sedam godina mjeri koliko su institucije izvršne i zakonodavne vlasti otvorene prema...

Amina Izmirlić

U. G. “Zašto ne” zapošljava asistenta/icu za administraciju i finansije

U.G. “Zašto ne” zapošljava novog/u kolegu/icu specijalizovanog/u za administraciju i finansije, koji/a će nam pomoći da što kvalitetnije upotpunimo naš tim finansija i računovodstva.  U.G....

Amina Izmirlić

Okrugli sto: Transparentnost procesa donošenja odluka u BiH

Na okruglom stolu koji je 14. juna 2023. godine, uz podršku Ambasade Kraljevine Nizozemske, organizirao Transparency International u BiH (TIBiH) predstavljeni su rezultati istraživanja objavljenih u...

Admin