POZIV ZA WEBINAR: “Kreiranje pozitivnih narativa”

U.G. “Zašto Ne” vas poziva da se prijavite na webinar “Kreiranje pozitivnih narativa” koji će se održati 15.10.2020. (četvrtak) putem online platforme Webex u terminu od 12:00 do 13:30h.

Cilj Webinara je pružiti znanje o vrijednosti pozitivnih narativa, važnosti mapiranja publike i kako to učiniti, o univerzalnim teorijama priče i njenih formata, kao i o koracima za stvaranje pozitivnih narativa, odnosno uspješnih kampanja koje prave stvarni efekat.

Webinar će voditi vrhunske predavačice iz regiona Nataša Niškanović i Aleksandra Ivanović, stručnjakinje u oblasti medija i stvaranja pozitivnih narativa, te borbi protiv dezinformacija.

Prijaviti se mogu svi uzrasta od 18 do 35 godina iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore koji su zaintersirani da saznaju više o dezinformacijama, propagandama, kreiranju kampanja te kreiranju pozitivnih narativa, i to putem OVOG LINKA.

Za dodatna pitanja možete kontaktirati trenerice putem mailova [email protected] i [email protected].

Webinar “Kreiranje pozitivnih narativa” se realizira u sklopu regionalnog projekta “Akcelerator medijske pismenosti”, uz podršku TechSoup Europe. Učestvovanje na Webinaru je besplatno.

Loši uslovi u studentskim domovima u Sarajevu – još jedna posljedica nebrige vlasti i prebacivanja odgovornosti

Već duži niz godina u javnosti se mogu čuti kritike korisnika studentskih domova u Sarajevu na račun uslova u kojima su...

Amina Izmirlić

O tužbama koje su dovele do blokade računa KJKP GRAS

Ni punih šest mjeseci nije prošlo od kada je potpisan, kako ga je nazvao tadašnji premijer KS-a Mario Nenadić, “historijski sporazum” Vlade Kantona Sarajevo i KJKP GRAS, ovom gradskom preduzeću...

Biljana Livančić-Milić

Javna rasprava Lokal: Promicanje upotrebe tehnologije u svrhu poboljšanja demokratskih procesa na lokalnom nivou

Udruženje građana “Zašto ne” i web platforma javnarasprava.ba započinju realizaciju pilot projekta pod nazivom “Javna rasprava Lokal”, koji će omogućiti direktnu online komunikaciju građana/ki sa...

Selma Asceric